Να επανατοποθετηθούν στην εργασία τους οι καθαρίστριες, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την επιλογή του υπουργείου Οικονομικών και τόνισε ότι «αυτό το γινάτι πληρώνει η Νέα Δημοκρατία».

Όπως είπε ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο MEGA, «Αυτό το πείσμα πλήρωσε η Νέα Δημοκρατία. Ας συνεχίσει να το πληρώνει. Να πέσουμε να πάμε στο διάολο, να ησυχάσουμε».

«Είναι λόγος για 300 καθαρίστριες να ξεσηκώνεται μια Ελλάδα ολόκληρη;», διερωτήθηκε ο κ. Γιακουμάτος χαρακτηρίζοντας την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών ως… εξωγήινη. «Εγώ βγαίνω στον κόσμο και δε μπορώ να απολογούμαι για τέτοιες βλακείες. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Στουρνάρας. Δεν πάει στο Αιγάλεω ο Στουρνάρας. Δεν πάει στο καφενείο ο Στουρνάρας, εγώ πάω. Να τρώω ξύλο τέσσερα χρόνια για τέτοιες βλακείες», τόνισε ο κ. Γιακουμάτος εξηγώντας ότι το θέμα θα φτάσει και στη Βουλή.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή του MEGA και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, ζήτησε αυτές οι γυναίκες να επανατοποθετηθούν στην εργασία τους.

«Πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του δικαστηρίου. Πρέπει να τις βάλουν πίσω στη δουλειά και να δώσουν ένα τίμιο παράδειγμα σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κούνεβα.