«Τα όρια της ελληνικής κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί»

Εορταστικό μήνυμα Παπούλια προς τους απόδημους Έλληνες


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:06
20/12/2013
«Τα όρια της ελληνικής κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί»
2
loading

«Δεν αρκεί η παραδοχή της πρωτοφανούς θυσίας, απαιτείται η άλλη πλευρά, αυτή των εταίρων και πιστωτών, να διανύσει την απόσταση που της αναλογεί. Ο πολιτικός πραγματισμός και ο σεβασμός στην ευρωπαϊκή ιδέα επιτάσσουν στροφή σε αυτή την κατεύθυνση για να αναπνεύσει η ελληνική οικονομία και να μην κινδυνεύσει άλλο η κοινωνική συνοχή» υπογραμμίζει στο μήνυμά του προς τους απόδημους Έλληνες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ενόψει των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Ο κ. Παπούλιας προσθέτει ότι τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι η χρονιά που τελειώνει υπήρξε δύσκολη για τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα σκληρή για πολλούς συμπολίτες μας, που βρέθηκαν σε πραγματικό αδιέξοδο.

Ο κ. Παπούλιας ζητάει από τους απόδημους Έλληνες να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη γρήγορη μετάβαση της πατρίδας μας σε έναν κύκλο ανάπτυξης, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2014» καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Νέος και Άνεργος

    Να ξέρετε μας νευριάζετε περισσότερο όταν κάνετε τέτοιες ρηξικέλευθες διαπιστώσεις!

  2. avatar tzafar1

    Εσύ που το κατάλαβες για να έχουμε καλό ρώτημα;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει