Με tweet και μια φωτογραφία του Σκοπιανού πρωθυπουργού με τον μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός σχολίασε τον ανασχηματισμό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής…….», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τον Νίκο Κοτζιά για τα πεπραγμένα του στο ΥΠΕΞ αφήνοντας αιχμές για τις σχέσεις του με τον Τζορτζ Σόρος.

«Ο φάκελος που κατέθεσα περιλαμβάνει γνωμοδοτήσεις του ΝΣΚ που λένε να μην υπογράψει ο κ. Κοτζιάς με την εταιρεία του Σόρος για τις βίζες. Έχω στοιχεία για τον Κοτζιά και τον Σόρος. Για να πάω να καταθέσω στη Δικαιοσύνη, θα πρέπει να κληθώ από τον εισαγγελέα. Είναι υποχρέωση του εισαγγελέα να διερευνήσει το θέμα και δεν έχω κληθεί προς το παρόν», είπε ο κ. Καμμένος.

Τη φωτογραφία στην ανάρτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ είχε αναρτήσει αρχικά ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ στον λογαριασμό του στο Twitter. «Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ….Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα», είχε σχολιάσει τότε ο κ. Καμμένος.