Η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, δήλωσε πως η ΔΕΗ δεν θα χάσει το δημόσιο χαρακτήρα της. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ – απ’όσο γνωρίζω». Ωστόσο συμπλήρωσε πως «ο δημόσιος τομέας δεν είναι πάντα ο πιο κατάλληλος για υπηρεσίες και προϊόντα».

Σχετικά με την πορεία της οικονομίας, υποστήριξε πως στα μέσα του 2011 θα γυρίσει το κλίμα στην αγορά. Τόνισε πως θα καταργηθούν οι 49 άδειες που χρειάζονται για την αδειοδότηση μιας επιχείρησης. Υποσχέθηκε πως με το καινούργιο χρόνο θα έρθει ένα καινούργιο θεσμικό πλαίσιο για επενδύσεις .

Για τον Ιταλό σύμβουλο που προσέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε με θερμά λόγια λέγοντας πως ο Παντόα Σιόπα είναι ένας «συνάδελφος, φίλος, γνωστός και η συμβολή του μπορεί να είναι καθοριστική».

Για περιφερειάρχη Αττικής, είπε ότι θα ήθελε ένα πολιτικό στέλεχος με κύρος, γνώσεις αυτοδιοίκησης και αναπτυξιακή προοπτική. Δεν θέλησε να κατονομάσει κάποιον.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.