Συνεχίζονται οι κραδασμοί στο εσωτερικό της ΝΔ

Πυρά Κυριάκου Μητσοτάκη κατά Φαήλου Κρανιδιώτη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:59
18/11/2011
Συνεχίζονται οι κραδασμοί στο εσωτερικό της ΝΔ
1
loading

Δονήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ προκαλεί η σύγκρουση μετριοπαθών και εκπροσώπων της λαϊκής Δεξιάς, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας και κορυφώθηκε με τη διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν  οι βουλευτές Πάνος Καμμένος και Σωτήρης Χατζηγάκης.

Σήμερα προστέθηκε ένα ακόμα επεισόδιο, ύστερα από τα βέλη που εκτόξευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ρ/σ «Βήμα 99,5» ο Κυρ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «όψιμο νεοδημοκράτη» τον στενό συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Φαήλο Κρανιδιώτη, καταλογίζοντάς του παρουσία και τοποθετήσεις που είναι διχαστικές για το κόμμα.

«Είναι όψιμος Νεοδημοκράτης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη Νέα Δημοκρατία. Γιαυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές της ΝΔ» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.
Παράλληλα, έκανε λόγο για πρόσωπα, χωρίς θεσμική ιδιότητα, που δεν βοηθούν την προσπάθεια της ΝΔ, καθώς προκαλούν διχασμό, αντί να προάγουν τη σύνθεση στο κόμμα.

Ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε πάντως ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις περί «ακροδεξιών σταγονιδίων» που εξέφρασε πρόσφατα ο Σωτήρης Χατζηγάκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dimopoulos

    Μπράβο ρε Κυριάκο....πες τα για να ξεκαθαρίσει το κόμμα μας, η ΝΔ, από τα ακροδεξιά στοιχεία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει