Την ανάγκη να πάρουμε οι Έλληνες το μέλλον στα χέρια μας για να βγει η χώρα από την κρίση τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, στον Ετήσιο Εορτασμό για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργάνωσε χθες, Σάββατο 9 Απριλίου, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

«Η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων, αυτοί που ξυπνούν νωρίς και δουλεύουν σκληρά, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, τα οποία δεν μπορεί κανείς πια να αγνοήσει. Πρέπει να βάλουμε το σπίτι μας σε τάξη. Πρέπει να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ανάσα στην αγορά και στην οικονομία. Αν δεν πάρουμε εμείς οι ίδιοι το μέλλον της χώρας μας στα χέρια, δεν θα βγούμε από κανένα μνημόνιο και καμιά κρίση. Βήμα – βήμα, πρέπει να χτίσουμε ξανά την αξιοπιστία που εν’ πολλοίς έχουμε απωλέσει», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως η «Επέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι στιγμή αυτογνωσίας και περισυλλογής. Πρέπει να βρούμε τις χαμένες αξίες. Τις αξίες της εργατικότητας, της αλήθειας και της ευθύνης. Για να βλέπουμε πέρα από το ατομικό συμφέρον της συλλογικής ευθύνη». Και πρόσθεσε: «Το 2021 πρέπει να γιορτάσουμε μια καλύτερη Ελλάδα».

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τους Ομογενείς για τη διαχρονική τους προσφορά προς την Ελλάδα, υπογράμμισε πως «πρέπει εμείς στην Ελλάδα να κάνουμε περισσότερα». Επανέλαβε την ανάγκη οι απόδημοι Έλληνες να έχουν τη δυνατότητα ψήφου και σημείωσε: «Κατέθεσα ήδη την πρόταση νόμου στη Βουλή των Ελλήνων, για να έχουν οι απόδημοι Έλληνες τη δυνατότητα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές στον τόπο διαμονής τους. Κάλεσα τους βουλευτές όλων των κομμάτων να την υπερψηφίσουν. Γιατί οι Έλληνες, μόνο ενωμένοι, όπου και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να τα καταφέρουμε».