Όχι μόνο στην πίστα, αλλά και στον ψηφιακό κόσμο η KTM πρωτοπορεί. Όπως και πέρυσι, όλες οι καινούριες motocross μοτοσυκλέτες KTM 2014 παρουσιάζονται σε ψηφιακή πλατφόρμα μέσα από ένα διαδραστικό webfolder – ιδιαίτερα σχεδιασμένο για τους νεαρούς αναβάτες.

Όλα τα μοντέλα motocross 2014, τα καινούρια PowerParts, η νέα collection PowerWear, οι εργοστασιακοί αναβάτες, οδηγικές συμβουλές του Tony Cairolli, wallpapers και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ktm.com/sx2014 .

Το ψηφιακό προσπέκτους των μοντέλων SX διατίθεται σε πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά) και περιέχει πληροφορίες για όλα τα μοντέλα SX 2014, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων 2Τ και των sportminicycles.

Εκτός των παραδοσιακών τεχνικών χαρακτηριστικών, το προσπέκτους περιλαμβάνει εφαρμογή θέασης 360°, απογύμνωση των μοντέλων – Model Strip, πολλές φωτογραφίες και βίντεο δίνοντας νέες δυνατότητες στην εξερεύνηση των μοντέλων πριν την πρώτη βόλτα.

Το περιεχόμενο συμπληρώνεται με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των εργοστασιακών αναβατών motocross της εταιρείας.

Οδηγώντας μια 450 SX-F ο Ryan Dungey, αποκαλύπτει τα δικά του μυστικά, ο Tony Cairoli μοιράζεται πληροφορίες και δίνει συμβουλές για το πώς να οδηγήσουμε με επιτυχία μια 350 SX-F, ενώ ο Ken Roczen παρουσιάζει μια τυπική μέρα προπόνησης με την 250 SX-F.

Ο Marvin Musquin εξηγεί τις διαφορές μεταξύ ευρωπαϊκού και αμερικάνικου motocross και ο βασιλιάς της άμμου και ο ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής 2013, Jeffrey Herlings έχει ετοιμάσει δέκα tricks για γρήγορη οδήγηση σε μαλακό τερέν.

Στις τελευταίες σελίδες υπάρχει μια προεπισκόπηση των καινούριων offroad αξεσουάρ (PowerParts) μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες της collection για το 2014 (PowerWear).