Μια νέα αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor και όλοι οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας έμοιαζαν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής. Όλοι πλην της Χρύσας Χατζηγεωργίου, η οποία και θέλησε να μοιραστεί το ιδιαίτερο της σκεπτικό με το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ.

Έτσι, λίγο πριν βρεθούν ξανά αντιμέτωποι οι Κόκκινοι με τους Μπλε στον αγωνιστικό χώρο, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης τα εξής. «Σαν ομάδα, για το γυναικείο καθαρά κομμάτι, πιστεύω ότι μας συμφέρει να χάσουμε. Διότι έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι ότι, είτε η μία ομάδα είτε η άλλη ομάδα, θα το πάνε ξανά σε γυναικείο αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον άμα χάσουν οι Κόκκινοι θα το πάνε σίγουρα σε γυναικείο και οι Μπλε θα ακολουθήσουν».

«Αν χάσουν οι Κόκκινοι και τις δυο ασυλίες, θα κλειδωθεί το φύλο οπότε οι Μπλε θα «αναγκαστούν» να ψηφίσουν κάποια γυναίκα».

«Αντικειμενικά, από θέμα στρατηγικής, μας συμφέρει να χάσουμε ή να κερδίσουμε όλες τις ασυλίες. Εγώ προφανώς δεν θα μπω στον στίβο μάχης με κανένα σκεπτικό να χάσουμε σήμερα, Καλώς ή κακώς, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Άμα είναι να ψηφιστούμε, θα ψηφιστούμε και άμα είναι να αποχωρήσουμε, θα αποχωρήσουμε» κατέληξε η Χρύσα Χατζηγεωργίου απλώνοντας πλήρως το σκεπτικό της στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που είδαμε στους τηλεοπτικο΄ςυ αμς δέκτες.