Οι ατάκες μεταξύ των κριτών κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας των παικτριών στο My Style Rocks χαρίζουν αρκετές φορές άπλετο γέλιο.

Το πείραγμα μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και του Στέλιου Κουδουνάρη δεν είχε προηγούμενο στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5), με την Κατερίνα Καραβάτου να το απολαμβάνει.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής του Στέλιου προς την Ίριδα όλα έδειχναν πως θα την «πετσοκόψει» και θα τη βαθμολογήσει με ένα.

Παρόλα αυτά, έκανε την ανατροπή και της έβαλε δύο, με τον Δημήτρη Σκουλό να πετάει την επική ατάκα του.

«Είναι “ανάφτρα”. Λέει, λέει και τελικά έβαλε δύο», είπε ο κριτής με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Πάλι καλά να λες που δεν έβαλε ένα».

«Αποχώρησε παίκτρια και ανανεώθηκες» – Η αντίδρασή της Νικόλ Δεσποτοπούλου

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/5) του My Style Rocks, ωστόσο δεν δέχτηκε καλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της, κάτι που δυσαρέστησε την κριτική επιτροπή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρατήρησε πως από τη στιγμή που αποχώρησε συγκεκριμένη παίκτρια από το My Style Rocks, η Νικόλ είναι πολύ διαφορετική. Η ίδια το παραδέχθηκε, τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλύτερα.

«Συγγνώμη που σε διακόπτω, αλλά εγώ βλέπω μια Νικόλ πολύ διαφορετική από τότε που αποχώρησε μια συγκεκριμένη παίκτρια (σ.σ. ο λόγος για την Emilia Vodos που είναι άρρωστη και με την οποία συχνά πυκνά μετέτρεπαν το πλατό σε… πεδίο μάχης). Μήπως η νέα Νικόλ ενοχλεί;» είπε ο κριτής.

«Μπορεί, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλά αυτό που λέτε το ένιωσα κατευθείαν και το καταλάβατε και εσείς. Σαν να έφυγε ένα βάρος, κάπως έτσι ένιωσα. Λυπάμαι που το λέω αλλά χάρηκα. Αυτή είναι η αλήθεια» παραδέχθηκε η Νικόλ Δεσποτοπούλου.