Για τα ομοφοβικά σχόλια που είχε δεχθεί στην παιδική του ηλικία μίλησε ο Στέφανος Δημουλάς, περιγράφοντας πως έκλαιγε και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα άκουγε αυτά.

«Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο με κορόιδευαν», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Δημουλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

«Δούλεψα πάρα πολύ για να αφήσω το κορμί μου ελεύθερο να κινηθεί. Γιατί μεγάλωσα με άτομα γύρω μου που μου έλεγαν “πολύ κουνιέσαι εσύ για αγοράκι”. Στο σχολείο, στην κοινωνία, γενικότερα», είπε αρχικά ο χορευτής.

«Έκλαιγα το βράδυ, πήγαινα στους γονείς μου και τους έλεγα ότι με κοροϊδεύουν. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο με κορόιδευαν», εξομολογήθηκε.

«Έλεγα “τι έκανα και έφταιξα”»

«Η φυσική μου κλίση στον χορό, στην καθημερινότητά μου, στην κίνησή μου, στα ρούχα μου, στην έκφρασή μου γενικότερα, ήταν περίεργη, αν όχι διαφορετική, από τα υπόλοιπα παιδάκια. Μπερδευόμουν, έλεγα “τι έχω κάνει λάθος, τι έκανα κι έφταιξα, για ποιο λόγο μου συμπεριφέρονται έτσι, δεν έκανα κάτι κακό”», δήλωσε επίσης.

Ο χορευτής εξήγησε πως οι γονείς του ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί. Περιέγραψε πως κάποια στιγμή ρώτησε τον πατέρα του και εκείνος του αποκάλυψε πως είχαν συζητήσει με τη μητέρα του πώς μπορούν να τον προστατεύσουν, όταν ήταν παιδί.

«Η προστασία από έναν γονιό πολλές φορές εκδηλώνεται με τσακωμούς, με εντάσεις. Δεν έλειπαν από το σπίτι μας. Κάθε σπίτι έχει τα δικά του. Τίποτα δεν ήρθε μόνο του, και από τη δική μου πλευρά. Ο σεβασμός από τους γονείς μου για τις επιλογές μου – και τις επαγγελματικές – ήρθε από μεγάλη προσπάθεια κι από μένα», συμπλήρωσε ο Στέφανος Δημουλάς.

«Σας βλέπω σαν πατρική φιγούρα» είπε στον Σεργουλόπουλο

Στην ίδια συνέντευξη, ο Στέφανος Δημουλάς είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο πως τον βλέπει σαν πατρική φιγούρα, χάρη στις δράσεις του για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

«Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά, αλλά τα μηνύματα και οι δράσεις που έχετε κάνει όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ βιομηχανίας στην Ελλάδα…», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που ήρθε και σας είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός. Και κατευθείαν πήρατε το feedback και όχι μόνο πληρώσατε πολύ παραπάνω τον καλλιτέχνη, όπως έπρεπε, αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή.