Αποβλήθηκαν χθες (27/3) από το Survivor All Star ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης καθώς πιάστηκαν από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να τρώνε και να επικοινωνούν με δικά τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με ένα tweet, άδειασε την παραγωγή λέγοντας ότι άνθρωποι της βρίζουν τους παίκτες και τις οικογένειές τους, τονίζοντας ότι «τα αφεντικά τους είναι ενήμερα και όποιος φέρνει αντίσταση από τους παίκτες πάει σπίτι του».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης του Survivor All Star κάνει αιχμηρά σχόλια για την παραγωγή του ριάλιτι. Πριν λίγες μέρες άφησε αιχμές για τα spoilers που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης σχετικά με το πρόσωπο που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ισχυριζόμενος ότι η διαρροή γίνεται από πρόσωπο της παραγωγής.

Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο είχε εκφράσει την πικρία του για το παιχνίδι. «Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω» είχε πει.

«Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά» ανέφερε.