Η δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM της Δευτέρας (7/11) ήταν εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας. Oι διαγωνιζόμενες χωρίστηκαν σε τετράδες και μετά από κλήρωση τις μοιράστηκαν τέσσερα συναισθήματα, που θα έπρεπε να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους.

Παράλληλα με τα βασιλικά ρούχα, τα αξεσουάρ και τις τεράστιες περούκες, τα κορίτσια είχαν να διαχειριστούν και σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, τα οποία λειτουργούσαν ως props στη φωτογράφισή τους.

Αμέσως μετά τη φωτογράφιση τα 16 επίδοξα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, ωστόσο εκεί είχαμε απρόοπτα.

Η Ζωή στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή και περίμενε να ακούσει τα σχόλια για τη φωτογράφισή της αλά Μαρία Αντουανέτα.

Δυστυχώς για εκείνη η φωτογραφία της δεν άρεσε στους κριτές με τη Βίκυ Καγιά να της λέει ότι περίμενε σε αυτό το concept να τα πάει εξαιρετικά μιας και θεωρούσε πως ήταν στα… μέτρα της.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε πως δεν του άρεσε το αποτέλεσμα σχολιάζοντας: «Ζωή μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά θα τα ακούσεις. Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα». Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, αλλά η ίδια φάνηκε ότι προσβλήθηκε από το σχόλιο.

Ο Τάσος Σοφρωνίου συνέχισε: «Ένα το κρατούμενο. Ήσουν αλλού χθες. Γιατί βρε κορίτσι μου; Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Σε όλες έχω αδυναμία, ακόμα κι όταν δεν κάνετε καλή δουλειά, σας εκτιμώ και σας λατρεύω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ζωή είναι δύσκολα τα πράγματα».

Αυτή η φράση δεν άρεσε καθόλου στη διαγωνιζόμενη, αλλά και το γεγονός ότι τα υπόλοιπα μοντέλα γέλασαν. Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το πλατό με τη Βίκυ Καγιά να αναρωτιέται που είναι.

Τα μοντέλα της είπαν ότι ένιωσε αδιαθεσία και βρίσκεται στα παρασκήνια. Εκεί πήγε η κριτής λέγοντάς της πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει με τη Ζωή να της απαντά πως το καταλαβαίνει αλλά στεναχωρήθηκε με την κριτική του Τάσου Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια, ο κριτής του GNTM την πλησίασε και της εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να την στεναχωρήσει.

«Είχα ξεσπάσει σε κλάματα, γιατί απογοητεύτηκα και από τον εαυτό μου και με πείραξαν τα σχόλια του Τάσου. Αυτό ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή, γιατί από το κλάμα δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Είχε έρθει και η διασώστης και μου πήρε την πίεση. Γενικά δεν ήμουν καθόλου καλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να είμαι στο πλατό και να είμαι όρθια. Δεν ήθελα να θίξω ούτε τους κριτές, ούτε να φανεί ότι δεν τους σέβομαι. Δεν έφυγα γιατί ήθελα απλά να φύγω. Ζητώ συγνώμη που έγινε αυτό το πράγμα, απλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήμουν καλά», δήλωσε στη συνέχεια η Ζωή στην κάμερα.

Ο καβγάς της Βίκυς Καγιά με τον Γιώργο Καράβα

Η φωτογράφιση της Μαρίτας τώρα στάθηκε η αφορμή για να διαφωνήσουν έντονα ο Γιώργος Καράβας με τη Βίκυ Καγιά στο πλατό.

Η Βίκυ είπε ότι το νεαρό μοντέλο επιλέγει να κάνει συνεχώς safe πόζες και ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν τη βρίσκει καθόλου σέξι.

«Ξέρεις πόσο σε θαυμάζω, ξέρεις πόσο μου αρέσεις, αλλά δε θέλω να βλέπω τα ίδια και τα ίδια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καράβας από την άλλη διαφώνησε και τόνισε ότι έχει πάθος: «Είναι beauty campaign και έχει ένα πρόσωπο. Εμένα μου βγάζει τρελό πάθος ως προς το prop!».

Οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Γιέβα, η 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία. Πρέπει να σου ότι αυτό είναι tragic» ήταν η κριτική που της άσκησε ο Τάσος Σοφρωνίου για την αλά Μαρία Αντουανέτα φωτογραφία της με το πιτόγυρο.

Για το άσχημο αποτέλεσμα της φωτογραφίας της συμφώνησαν κι οι υπόλοιποι κριτές.

Μόλις της ανακοινώθηκε πως αποχωρεί, η παίκτρια έπαθε κρίση πανικού στο πλατό, λιποθύμησε και χρειάστηκε να επέμβουν άμεσα οι διασώστες.