Σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψουν οι «Αταίριαστοι» στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Τα δεδομένα όμως για τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο θα είναι διαφορετικά μιας και θα μεταφερθούν σε νέα ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω και της έλευσης της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του Φαλήρου, το δίδυμο της ενημέρωσης θα καλησπερίζει στο εξής τους τηλεθεατές κάθε μέρα στις 12:00 με 14:00 το μεσημέρι αντί για τις 10 το πρωί.

Έτσι, οι «Αταίριαστοι» θέλησαν να αυτοσαρκαστούν για αυτή την αλλαγή στο ευφυές τρέιλερ που ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή (5/8) να προβάλλεται στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Ενημέρωση το μεσημέρι;» αναρωτιέται, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντσούνος προκειμένου να λάβει άμεσα την απάντηση από τον Χρήστο Κούτρα πως «γιατί σε χαλάει; Όλες οι εξελίξεις εκείνη την ώρα συμβαίνουν».

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος φαίνεται πως το διασκέδασαν και με το παραπάνω στα γυρίσματα του τρέιλερ, αφού η χημεία τους είναι πλέον γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και τους παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΙ.

Οι «Αταίριαστοι» επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.