Για μια ακόμα Τρίτη, το Total Blackout ξεκίνησε να προβάλλεται στις 22:40 στον Alpha. Τα τέσσερα ζευγάρια συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και κάποιοι από αυτούς δήλωσαν έτοιμοι να κερδίσουν. Μαρούσα και Μπάμπης, Θάλεια και Ανθή, Κατερίνα και Βικτώρια, Έλενα και Κώστας ήταν τα ονόματα των τεσσάρων ζευγαριών που κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωπα με τους φόβους τους στο σκοτάδι.

Ανάμεσα όμως στους παίκτες, μια ξεχώρισε καθώς δεν έχει μάθει να χάνει. Ο λόγος για την Μαρούσα η οποία, όπως είπε, ανήκει στην εθνική ομάδα σκοποβολής.

Ο Αναστάσιος Ράμμος ζήτησε συμβουλές για τα μαλλιά του

Αφού συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό, τα τέσσερα ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή Αναστάσιο Ράμμο ο οποίος θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνους.

Όταν ο Αναστάσιος Ράμμος άκουσε πως η Θάλεια είναι κομμώτρια της ζήτησε συμβουλές για τα μαλλιά του και την ρώτησε αν πιστεύει πως χρειάζεται κούρεμα.

Η παίκτρια απάντησε θετικά και του τόνισε πως χρειάζεται και μια μασκούλα στο πρόσωπο καθώς είναι και αισθητικός.

Τα προστατευτικά αυτιών έσπειραν τον τρόμο

«Πάρε δώσε» ήταν ο τίτλος της πρώτης δοκιμασίας την οποία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι παίκτες στο απόλυτο σκοτάδι. Σε αυτή τη δοκιμασία, οι παίκτες θα έπρεπε να πάρουν πράγματα από τα κουτιά και να τα δώσουν στο ταίρι τους το οποίο θα τα έβαζε σε άλλο κουτί.

Τα γούνινα προστατευτικά αυτιών τα οποία ήταν μέσα στο πρώτο κουτί έσπειραν τον τρόμο στους παίκτες και φυσικά οι τσιρίδες.

«Αν έχεις κάνει λάθος στις γυάλες χωρίζουμε να το ξέρεις» προειδοποίησε η Μαρούσα τον Μπάμπη με τον οποίο είναι ζευγάρι και εκείνος ευχήθηκε να έχει κάνει λάθος. Φυσικά επρόκειτο για πείραγμα στην αγαπημένη του και οι δυο τους έβαλαν τα γέλια.