Αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή της Τετάρτης (16/2) της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα». Με αφορμή μια συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Λένη βλέποντας τα στιγμιότυπα και τις εξελίξεις για το MasterChef και αφού προηγήθηκε ο εκνευρισμός της προς την μαγείρισσα, με την ατάκα «Είσαι μες στα νεύρα σήμερα», οι δυο τους έπιασαν συζήτηση για το αν έχουν μετανιώσει για κάτι στη ζωή τους.

Αποκάλυψαν αμφότερες κάτι απρόσμενο. Στην αρχή η Κατερίνα Λένη έλεγε πως δεν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της, αλλά όταν το σκέφτηκε καλύτερα είπε ότι το… απωθημένο της είναι το ότι δεν σπούδασε Νομική.

Εκεί η Κατερίνα Καινούργιου ομολόγησε πως αυτό είναι κρυφό της… «όνειρο», ενώ άφησε ένα υπονοούμενο για τους δικηγόρους.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, δήλωσε πως δεν πρέπει να μετανιώνουμε για τίποτα στη ζωή, αλλά το ότι δεν σπούδασε τελικά Νομική ίσως να λογίζεται και ως λάθος της τελικά. «Εγώ είχα πιάσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, πολύ καλό Πανεπιστήμιο, αλλά η Νομική ήταν λίγο πιο πάνω και ο μπαμπάς μου, μου είπε ότι την έπιανα, Κομοτηνή, θα είχα πάει Κομοτηνή, ζωάρα θα είχα κάνει. Μου έλεγε σπούδασε Νομική και μετά Δημοσιογραφία για να έχεις ευρύτερες γνώσεις. Φανταστείτε πώς θα αντιμετώπιζα τώρα τους δικηγόρους» τόνισε η παρουσιάστρια και άφησε να αιωρείται η συνέχεια.

«Πάει, μου πέρασαν τα ορμονικά μου; Έγινα καλά;»

Τα ορμονικά της Κατερίνας Καινούργιου τώρα έχουν χτυπήσει κόκκινο το τελευταίο διάστημα και συχνά κάνει σχόλια γι΄αυτά. Το ίδιο συνέβη και την Τετάρτη καθώς εκεί που κρύωνε έσκασε από τη ζέστη!

Να θυμίσουμε εδώ ότι η παρουσιάστρια πρόσφατα τελείωσε με τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων.

«Θα σας πω κάτι και δεν θα το πιστέψετε. Έσκασα, εκεί που κρύωνα. Έχει όντως ζέστη; Δεν το πιστεύω! Πάει, μου πέρασαν τα ορμονικά μου; Έγινα καλά; Έχει υγρασία γιατί έχει νοτιά, να μην κάνεις τα μαλλιά σου ίσια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της και σηκώθηκε.