Το «Κόκκινο Ποτάμι» προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Open την σεζόν 2019-2020 και κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές με τα 32 επεισόδια που προβλήθηκαν. Η σειρά η οποία έφερε την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη σημείωσε μεγάλη επιτυχία και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά. Η αφήγηση των γεγονότων γύρω από τη γενοκτονία των Ποντίων ήταν βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη.

Και μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε, οι τηλεθεατές όμως φαίνεται πως θέλουν κι άλλο. Αυτό προκάλεσε σκέψεις στους υπεύθυνους του Open οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά να κάνουν το ποτάμι να… γυρίσω πίσω.

Οι φήμες πως η συνέχεια του «Κόκκινου Ποτάμιου» ετοιμάζεται, έχουν «φουντώσει» για τα καλά το τελευταίο διάστημα και αναφέρουν πως η σειρά θα συνεχίσει από το σημείο που άφησε τους τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο. Και επειδή η σειρά ήταν βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και έχει ολοκληρωθεί, η νέα ιστορία θα γραφτεί από την αρχή και θα αποτελεί πρωτότυπο σενάριο.

Κοντά στο «ναι» η πρωταγωνίστρια

Σε ότι αφορά την σύνδεση της προηγούμενης ιστορίας του «Κόκκινου Ποταμιού» με τη νέα ιστορία, αυτή αναμένεται να γίνει μέσω της Ιφιγένειας η οποία έμεινε ζωντανή μετά τη σφαγή των Ποντίων και κατάφερε να ξεφύγει μαζί με το παιδί της.

Το ρόλο της Ιφιγένειας υποδυόταν η ηθοποιός, Αναστασία Παντούση η οποία φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι» ώστε να συμμετάσχει και στον νέο κύκλο του «Κόκκινου Ποταμιού».