Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του κορονοϊού προκαλούν έντονη ανησυχία στους επιστήμονες αλλά και στην κοινότητα. Όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό και μπαίνουν σε καραντίνα ώστε να αποφευχθεί η διασπορά. Τα μεγάλα και φαντασμαγορικά show της ελληνικής τηλεόρασης, απειλούνται από τον κορονοϊό γι’ αυτό και οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν συνεχώς test σε διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες καθώς και ένα μόλις κρούσμα είναι ικανό να «τινάξει» στον αέρα τις παραγωγές.

Κάποιες φορές όμως ο ιός καταφέρνει να τρυπώσει. Αυτό συνέβη και στο φαντασμαγορικό show Dancing with the stars του Star Channel. Ο κορονοϊός τρύπωσε γι’ αυτό και το live επεισόδιο το οποίο ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου αναβλήθηκε.

«Το 12ο επεισόδιο του μεγαλύτερου διαγωνισμού χορού, που επρόκειτο να μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στις 21:00, αναβάλλεται, λόγω κρουσμάτων COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση του Star Channel.

«Η παραγωγή της εκπομπής, οι εργαζόμενοι στα studio αλλά και το Star, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τις πρόβες, τα γυρίσματα αλλά και τη ζωντανή μετάδοση, για την προστασία των διαγωνιζόμενων αλλά και των εργαζόμενων στο πλατό, είχαν καταφέρει να περιορίσουν τα κρούσματα στο ελάχιστο. Ωστόσο, η ευρεία διασπορά του ιού στην κοινότητα και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάζονται για την παραγωγή, μας επιβάλλουν για την προστασία των συντελεστών και εργαζομένων στο Πρόγραμμα να αναβάλλουμε το live της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022» καταλήγει η ανακοίνωση του σταθμού για το Dancing with the Stars.

Τι θα προβληθεί στην ώρα του Dancing with the Stars

Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, στις 21:00, όταν και ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί το live επεισόδιο του Dancing with the Stars, το Star Channel θα προβάλλει την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Η εποχή των Παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης». Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του, τον εκτοξεύει… στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων, που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι, θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες