Για τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/12) οι μαχητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor. Φέτος αποφασίστηκε πως η άφιξη στο μέρος όπου θα διαμείνουν οι συμμετέχοντες θα γίνει σε τρεις φάσεις. Έτσι την Κυριακή έφυγαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» άτομα της παραγωγής μαζί με δημοσιογράφους, σήμερα οι μαχητές μαζί με τεχνικούς και άτομα της παραγωγής και αύριο αναχωρούν οι διάσημοι.

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha Happy Day βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατέγραψε τους μαχητές πριν αναχωρήσουν.

Στις 4 παρά τέταρτο τα ξημερώματα έφτασαν στο αεροδρόμιο τα βαν με τους παίκτες και αυτοί κατέβηκαν από τα οχήματα μετά από μία ώρα.

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους αναχώρησαν οι μαχητές για Άγιο Δομίνικο

Οι μαχητές είχαν όλοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, συνοδευόντουσαν, φυσικά, από ανθρώπους της παραγωγής.

Μάλιστα ένας εκ των παικτών χρησιμοποίησε το σακ βουαγιάζ του ώστε να κρύψει το πρόσωπό του.

Δύσκολο ήταν το Σαββατοκύριακο των διασήμων καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε το γύρισμα για το τρέιλερ του Survivor και πραγματοποιήθηκαν τα απαραίτητα τεστ ώστε να ταξιδέψουν.