Στιγμές συγκίνησης έζησε το πλατό του «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια που φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης (09/12) τον Λευτέρη Πανταζή. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Ζώζα Μεταξά και πώς ήρθε στον κόσμο η κόρη του, Κόνι, ο δημοφιλής τραγουδιστής κατέρρευσε περιγράφοντας τις στιγμές εκείνες.

Σε εκείνο, λοιπόν, το σημείο διηγήθηκε την άγνωστη ιστορία της γέννησης της κόρης του, που παραλίγο να μη γεννηθεί καν.

«Ήταν τύχη που ήρθε η Κόνι. Γνωρίστηκα με τη Ζώζα μια βραδιά στο Μερσέντες. Είδα έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Πιτσιρίκα. Ήπια ένα ουίσκι και ήμουν τελειωμένος και την έβλεπα ακόμα πιο όμορφη. Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες έρχεται στο καμαρίνι μου στον “Διογένη” και μου λέει “έχω πρόβλημα, έχω καθυστέρηση”.

Χαρά εγώ! Η Βίσση είχε παιδί, άλλος είχε παιδί, εγώ να μην έχω ένα παιδάκι;

Επειδή έγιναν όλα πολύ ξαφνικά και με έπιασε απροετοίμαστο, είπα να το αναγνωρίσω και να γνωριστούμε καλύτερα.

Μετά από δέκα μέρες ήρθε και μου είπε ότι “πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν έχουμε παντρευτεί”.

Δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη εικόνα με τους δικούς της και είπαμε να πάμε το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας, φίλος μου και γιατρός της Ζώζας και μας έπεισε ότι έχουμε μέλλον και μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι.

Και έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας.

Τραγουδούσα και μου είπαν στις 9 θα γεννηθεί. Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Γεννήθηκε το παιδί, ήμουν από πάνω. Από κει που ήμουν μπακουράκι, τελείωνα το πρόγραμμα και πήγαινα από πάνω και της τραγουδούσα.

Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Ευχαριστώ και τις δύο» είπε και δάκρυσε.

Φυσικά η συγκίνησή του ήταν έκδηλη ακούγοντας την Κόνι να λέει ότι είναι χαζομπαμπάς, ενώ μίλησε και ο Μάριος Καπότσης για τον μέλλοντα -όπως όλα δείχνουν- πεθερό του λέγοντας ότι όποιος

«Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έκρυψε τώρα σε άλλο σημείο της συνέντευξης την μεγάλη αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία για περισσότερο από τρία χρόνια υπήρξε ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρας Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν τρεισήμισι χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά! Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της! Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα… Δεν το πίστευα και έφυγα από εκεί».

«Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι».

«Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δεύτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί! Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νίκη της καρδιάς μου για αυτό που πωθούσα. Που το είχα και κάποια στιγμή έγινε» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στην Αννίτα Πάνια και την βραδινή εκπομπή του OPEN. «Δημιούργησα στην Άντζελα αυτό το μυστήριο, να την κάνω να με περιμένει να έρθω! Ήμουν ερωτευμένος και αυτό κράτησε για τρεισίμησι χρόνια. Κάποια στιγμή ο κόσμος το έμαθε αν και στην αρχή το κρατούσαμε μυστικό γιατί και η μαμά της και η δικοί μου ήθελαν να μην ακουστεί γιατί κάναμε καριέρα και οι δύο».