Συνέντευξη στην κάμερα της «Super Κατερίνα» έδωσε η Νανά Παλαιτσάκη που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Πέμπτης (21/10).

Σ’ αυτήν η δημοσιογράφος, η οποία χθες ανακοίνωσε μάλιστα μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook ότι είναι θετική στον κορονοϊό παρότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, προέβη σε αναδρομή στα χρόνια της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του βραδινού δελτίου, αλλά μίλησε και για μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες στην καριέρα της ως ρεπόρτερ.

«Δεκαετία ’90. Θέλω να την ξεχάσω αυτή την εποχή, δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, θέλω να αναφέρομαι στο τώρα. Θυμάμαι 9 Αυγούστου εισέβαλε ο Σαντάμ Χουσείν στο Κουβέιτ κι εγώ πήγα απεσταλμένη στον πόλεμο του Κόλπου φτάνοντας 11 του μηνός στο Ισραήλ. Το πρώτο βράδυ που βγαίνω έξω για φαγητό, σ’ ένα εστιατόριο, ακούγεται ένας απίστευτος κρότος, είχε γίνει έκρηξη λίγο παραπέρα και είδα για πρώτη φορά ανθρώπινα μέλη στον αέρα» θυμήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη για την εφιαλτική σκηνή, στην οποία έγινε μάρτυρας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πολλά σαρδάμ που έκανε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων.

«Μου λένε Νανά βομβαρδίζουν οι Νατοϊκοί τη Γιουγκοσλαβία, θα μπεις να κάνεις έκτακτο. Θα κάνει δηλώσεις ο Ντόμπριτσα Τσόσιτς και λέω κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμά μας δραματικές οι εξελίξεις στη Γιουγκοσλαβίτσα. Κολλάω το Ντόμπριτσα στη Γιουγκοσλαβία και βλέπω τον καμεραμάν να του φεύγει η κάμερα και να δείχνει ταβάνι» εξομολογήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία όπως ανέφερε έχει αποκαλέσει Θάνο Καληώρα τον Ρομάν Πολάνσκι.

Στην τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι ο τηλεοπτικός αέρας είναι ο χώρος που αναπνέει και ζει, η γνωστή δημοσιογράφος τοποθετήθηκε:

«Είναι άγριος ο χώρος αυτός. Βαριά ανθυγιεινά για όλους και τότε ήταν και τα νυχτερινά δελτία, τα οποία έβγαιναν και δύο και τρεις τα ξημερώματα» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε πτυχές της προσωπικής της ζωής και απάντησε στο γιατί δεν κράτησαν οι γάμοι της.

«Παντρεύτηκα μικρή και οι δυναμικές των ανθρώπων, όταν παντρεύονται νωρίς αλλάζουν. Οι άνθρωποι πολλές φορές βλέπουν το καρτούν και όχι τον άνθρωπο όταν γνωρίζουν κάποιον από την τηλεοπτική του εικόνα. Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις αυτόν εκεί έξω ότι έχουμε ανάγκες κι εμείς, ότι μπορεί να είμαστε και εμείς άνθρωποι όχι τόσο ισχυροί όσο δείχνει η τηλεοπτική μας εικόνα» κατέληξε.

Η Νανά Παλαιτσάκη δήλωσε επίσης πως μέσα στην καραντίνα έγραψε το πέμπτο της βιβλίο με τον τίτλο «Είσαι γυναίκα αξίζεις» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός και το «θεωρώ πέμπτο μου παιδί».