Γεμάτες βρισιές ήταν οι δηλώσεις της Άννας στην κάμερα του GNTM 4 και αφορμή στάθηκε ο Βασίλης, που ήταν στις τρεις χειρότερες φωτογραφίες.

Η παίκτρια εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που στο τέλος του επεισοδίου ξεκίνησε να βρίζει: «Εμένα στα α…α μου, είμαι η πιο ντόμπρα εκεί πέρα. Δεν με ενδιέφερε. Μου έλεγαν μ…α τα παιδιά γιατί τα είπες, αφού ήταν πίσω από τις κάμερες. Στα α…α μου αν ήταν από πίσω. Είναι ένα παιδί που πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ λέει ότι θέλει να αποχωρήσει. Λέω χαζό είναι; Αφού θέλει, γιατί δεν αποχωρεί τώρα; Ούτε καν α…α έχει. Αν είχε έστω ένα γραμμάριο, θα έβγαινε και θα έλεγε ότι το έχω σκεφτεί έστω μία φορά. Με έβγαλε ηλίθια εκεί πέρα μπροστά» είπε.

GNTM 4: «Δεν έχω πει ότι δεν το θέλω»

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της ότι ο Βασίλης έχει πει στους παίκτες του GNTM πως θέλει να φύγει. «Το έχει πει και ο ίδιος» είπε η Άννα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ρωτάει τον Βασίλη αν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω πει ότι δεν το θέλω. Προφανώς και για να είμαστε εδώ είμαστε εδώ συνειδητά, δεν μας πίεσε κανένας. Με την Άννα δεν είμαστε στην ίδια παρέα, δεν έχουυμε μιλήσει ποτέ προσωπικά» είπε.

«Δηλαδή από το μυαλό μου τα βγάζω αυτά. Έχει πει “τι ήρθα εδώ να κάνω”, με έβγαλε τρελή, χαζή ότι τα βγάζω από το μυαλό μου» απάντησε η Άννα.