Για το τηλεοπτικό διάλειμμα το οποίο θα κάνει φέτος μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

«Είπα φέτος να κάνω ένα διάλειμμα γιατί κουράστηκα. Τα τελευταία χρόνια με ταλαιπώρησε ο ΣΚΑΙ τηλεοπτικά, δεν υποστήριζε την εκπομπή. Δεν είχε σταθερή ώρα. Δεν έχω λόγο να γυρίσω στο ΣΚΑΙ, τώρα έχει κάνει μια στροφή τηλεοπτικά, του αρέσουν άλλα προγράμματα, τα ριάλιτι», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Μιλώντας για τα ριάλιτι μαγειρικής αλλά και την αγωνία των νέων παιδιών να μπουν σε ένα από αυτά, ο Στέλιος Παρλιάρος είπε: «Αυτό είναι λυπηρό για τα παιδιά. Για να κάνω στην τηλεόραση δική μου εκπομπή πέρασαν 37 χρόνια. Πρέπει να πατάς στα πόδια σου, να έχεις δουλέψει, να ξέρεις τι σου γίνεται για να βγεις και να πεις θα μαγειρέψω και θα με δείτε».

Γιατί δεν δοκιμάζει ποτέ τις συνταγές του στον «αέρα»

Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος υπογράμμισε ότι δε δοκιμάζει ποτέ τις συνταγές του στην τηλεόραση και εξήγησε το λόγο: «Δε δοκιμάζω ποτέ στα 13 χρόνια μου στην τηλεόραση. Αν θα δοκιμάσω, θα πρέπει να ευλογήσω τα γένια μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.