Το ρολόι έδειξε 13:30 και μετά από μια μικρή αναβολή, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από την συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό τονίζοντας πως θέλει να… τους κάνει μια σφιχτή αγκαλιά όλους και ενημερώνοντας τους πως της έλειψαν.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω. Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας. Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό» είπε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη και παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Οι χρήστες του twitter υποδέχθηκαν την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.