Οι «Άγριες Μέλισσες» οδεύουν προς το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου και ο κύκλος αίματος έχει ανοίξει. Ο φόνος του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού έχει συγκλονίσει και έχει ντύσει στα μαύρα στο Διαφάνι.

Πίσω από το φόνο του συζύγου της Πηνελόπης κρύβεται, για άλλη μια φορά, ο ισχυρός άντρας του κάμπου, Δούκας Σεβαστού.

Και ενώ όλα δείχνουν πως τίποτα δεν «αγγίζει» τον Δούκα Σεβαστό και δεν πρόκεται ποτέ να πληρώσει για τα εγκλήματα του, θα κάνει το μεγαλύτερο του λάθος.

Ποιο θα είναι αυτό;

Ο Δούκας ενημερώνεται πως ο Βόσκαρης επιθυμεί να του μιλήσει όμως εκείνος αρνείται να τον συναντήσει. Ο Βόσκαρης έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια για το ποιος πραγματικά ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του. Όλα όσα ήξερε μέχρι εκείνη την στιγμή γκρεμίστηκαν όταν η θεία του, του αποκάλυψε την αλήθεια.

Πίσω από το θάνατο του πατέρα του Βόσκαρη, βρίσκεται για άλλη μια φορά η οικογένεια Σεβαστού όπως έχει αποκαλυφθεί στα προηγούμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Το μεγαλύτερο λάθος του Δούκα είναι πως αρνήθηκε να συναντήσει τον Βόσκαρη και έτσι εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη η οποία θα δεχθεί να βρεθεί απέναντι από το βασανιστή της ο οποίος θα της αποκαλύψει τα πάντα για τον πατέρα της και το ποιος τον σκότωσε.

Η Ελένη θα αποφασίσει να πάρει για πρώτη φορά εκδίκηση από το Δούκα και καταστρώνει το δικό της σχέδιο…