Τις φήμες περί επανασύνδεσης του Ben Affleck με την Jennifer Lopez συζητούσαν οι συνεργάτες της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης και η συζήτηση δεν άργησε να… ξεφύγει.

Οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής του Alpha παραλλήλισαν την σχέση Affleck – Lopez με την σχέση που είχε πριν από πολλά χρόνια ο Κώστας Φραγκολιάς με την Άννα Βίσση.

Η συγκεκριμένη αναφορά, φάνηκε ότι ενόχλησε τον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος επεσήμανε πως το γεγονός ότι δυο πρώην σύντροφοι βρέθηκαν μαζί δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι και πάλι ζευγάρι. Τα πειράγματα «φούντωσαν» στο πρόσωπο του Κώστα Φραγκολιά ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε να της φέρουν μια απόχη ψαρέματος για να «τρολάρει» τον συνεργάτη της.

Από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου προειδοποίησε τον Κώστα Φραγκολιά ότι θα τον μπουγελώσει, όπως και έκανε λίγο πριν «πέσουν» οι διαφημίσεις.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ενοχλήθηκε ιδιαίτερα ενώ μετά τις διαφημίσεις εμφανίστηκε στον «αέρα» με άλλο πουκάμισο και φανερά εκνευρισμένος.

Από την άλλη, η Τίνα Μεσσαροπούλου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κώστα Φραγκολιά για την πράξη της ενώ συνέχισε να τον πειράζει εκνευρίζοντας κι άλλο τον Κώστα Φραγκολιά.