Το τραγούδι «ορκίσου» της Αλέξια ήταν η αφορμή για να ανοίξει η συζήτηση γύρω από το αν η Σίσσυ Χρηστίδου παραμείνει και του χρόνου στην παρουσίαση του «Έλα χαμογέλα» στο Open.  

Ηπαρουσιάστρια το αφιέρωσε στον Παύλο Σταματόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γίνονται πολλές μετακινήσεις στην τηλεόραση και πως ελπίζει να μην την παρατήσει και να φύγει.

Ο κουμπάρος και συνεργάτης της με περίσσιο χιούμορ της απάντησε ότι «αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη».

Ο Παύλος επέλεγε άτομα από την ομάδα της εκπομπή, ωστόσο η floor manager δήλωσε ότι στηρίζει τη Σίσσυ για να πάρει την απάντηση από τον Παύλο: «Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου».

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο», αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.