Η τρίτη φάση των μαγειρικών μονομαχιών για τους παίκτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο MasterChef 5, ξεκίνησε δυναμικά το βράδυ της Τετάρτης.

Στέφανος – Ιωάννης, Αντώνης – Ανούς και Παύλος – Κωνσταντίνα είναι τα τρία ζευγάρια που πήραν θέση στην κουζίνα του MasterChef και κοντράρονται με στόχο να ενθουσιάσουν τους κριτές με τις παρασκευές τους.

Ωστόσο, ο Στέφανος Χίλας είχε μια άτυχη στιγμή η οποία του στοίχισε το σορμπέ το οποίο έφτιαξε καθώς παραβίασε τους κανονισμούς.

Στο τέλος της μαγειρικής μονομαχίας φάνηκε πως ο Στέφανος συνέχισε να προσθέτει σάλτσα στο πιάτο του και μετά τη λήξη του χρόνου.

Οι παίκτες οι οποίοι ήταν στον εξώστη δεν ήταν απόλυτα σίγουροι για το αν ο Στέφανος παραβίασε τους κανονισμούς του MasterChef καθώς εκείνος υποστήριξε πως σταμάτησε να βάζει σάλτσα στο πιάτο του όταν ακούστηκε η φράση «τέλος χρόνου».

Το βίντεο από τις κάμερες της παραγωγής όμως «μίλησε» και απέδειξε ότι ο Στέφανος Χίλας ήταν όντως εκτός χρόνου.

Πρόβλημα και για τον Αντώνη Μητρόπουλο

Το «τέλος χρόνου» ακούστηκε και ο Αντώνης Μητρόπουλος έμεινε χωρίς σορμπέ και λόγος είναι πως ο παίκτης δεν είχε το πιάτο στον πάγκο του κατά τη λήξη του χρόνου αλλά το είχε ξεχάσει στο ψυγείο.