Με μία ανακοίνωση μέσω του προφίλ της στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης, χθες, έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος σε δίδυμα και θέλει να είναι δίπλα της. Από τη στιγμή, δε, που έγινε γνωστό ότι δεν θα είναι στο νέο Survivor, ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Σάκη Τανιμανίδη κι εκείνος μίλησε για την απόφασή του.

«Είναι συγκινητικό γιατί έδωσα 3 χρόνια από τη ζωή μου, γιατί πέρασα καταπληκτικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, γιατί είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν κάθε πρότζεκτ, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Στο δικό μου μυαλό και στις δικές μου αρχές, η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Δεν έχει σημασία αν είχα συμφωνήσει για την παρουσίαση του Survivor. Εγώ είχα ταυτιστεί με το πρότζεκτ, αλλά δική μου άποψη σαν τηλεθεατής είναι ότι το Survivor δεν είναι ο παρουσιαστής του, είναι οι παίκτες του».

Για να συμπληρώσει: «Από τη στιγμή που θα είμαι στην Ελλάδα, μπορώ να ασχοληθώ με πολλά πράγματα. Οτιδήποτε είναι δημιουργικό και με κρατάει στην Ελλάδα, είναι μέσα στα σχέδιά μου. Από την Acun Medya έχω αποδεσμευθεί. Δεν ξέρω αν θα το αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, αλλά σαν τηλεθεατής του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης με κλειστά τα μάτια. Ο Γιώργος είναι θεός!».

Όταν ολοκληρώθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις Τανιμανίδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες που ακούγονται ότι πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση νέου ριάλιτι που ετοιμάζει ο Alpha.

«Εγώ χθες, μιλώντας με τη δική μας διοίκηση -επειδή ακούστηκαν διάφορα πράγματα για ένα ριάλιτι στον Alpha και πρόσωπα που συζητάνε-, σε ό,τι αφορά τον Σάκη μου είπαν ότι τον θεωρούν έναν πολύ αξιόλογο παρουσιαστή αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρότζεκτ το οποίο συζητούν μαζί του. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός ότι στο μέλλον ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να είναι στον Alpha ή σε κάποιο άλλο κανάλι», είπε η παρουσιάστρια.