Εκτός του Antenna βρίσκονται από σήμερα δυο από τα δυνατά «χαρτιά» του Ομίλου και μάλιστα μετά από 20 χρόνια «συναρπαστικής» συνεργασίας στο πλέον «στρατηγικό» τμήμα, αυτό των Δημοσίων Σχέσεων.

Συγκεκριμένα, τα δυο άτομα τα οποία αποχώρησαν από τον Όμιλο Antenna είναι η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Φαίη Κυριακοπούλου και η Δήμητρα Μπάκα από το γραφείου Τύπου.

Την ανακοίνωση της εξόδου από τον Όμιλο Antenna, έκανε η ίδια η Φαίη Κυριακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Μετά από 20, κυριολεκτικά συναρπαστικά χρόνια, γεμάτα αναμνήσεις, απίθανες και πολλές εμπειρίες, στιγμές απαιτητικές αλλά πάντα υπέροχες, και συγκινήσεις, κλείνει ο κύκλος σήμερα στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANTENNA. Πάνω απ’ όλα, θα ήθελα να πω μέσα απ΄τη καρδιά μου ένα ζεστό και τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας Θοδωρή Κυριακού. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, με πίστεψε και με στήριξε σε όλα τα βήματα.

Μέσα σ αυτή την πολύχρονη πορεία , γνώρισα κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, δημιουργικούς, άψογους επαγγελματίες και αφοσιωμένους στο καθήκον, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μας στα Media και να εργαστώ με κέφι και πάθος παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησα. Έχω τη χαρά σήμερα με τους περισσότερους από αυτούς να έχω πλέον σχέσεις ζωής.

Last but not least, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς και τους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί μοιραστήκαμε τις επιτυχίες. τις στενοχώριες άλλα και το όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπίου στα ΜΜΕ. C U Soon» έγραψε η Φαίη Κυριακοπούλου στην ανάρτηση της και έκανε tag τη Δήμητρα Μπάκα.

Οι δυο αυτές αποχωρήσεις αναμένεται να προκαλέσουν αλλαγές στο «στρατηγικό» τμήμα του Ομίλου Antenna, αυτό των δημοσίων σχέσεων.

TAGS