Οι καυγάδες φαίνεται πως πλέον έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα των συγκατοίκων του «Big Brother» και σχεδόν καθημερινά κάποιος θα τσακωθεί με κάποιον.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν δυο έντονους καυγάδες. Ο πρώτος είχε πρωταγωνίστριες την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Ραμόνα Ραμοροσάνου. Οι δυο παίκτριες, από την στιγμή που η Ραμόνα «ενημέρωσε» τον Θέμη Κανέλλο για τα όσα έχει πει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για εκείνον βρίσκονται σε κόντρα.

Οι δυο τους αντάλλαξαν πολλές ειρωνείες μπροστά στους υπόλοιπους συγκατοίκους οι οποία παρακολουθούσαν «παγωμένοι» ενώ ο μόνος που φαίνεται πως έχει διαλέξει πλευρά σε αυτήν την κόντρα είναι ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Μακρίδης ο οποίος έχει ταχθεί με την μεριά της Ραμόνα.

Ο δεύτερος καυγάς στον οποίο κυριάρχησαν οι φωνές ήταν ανάμεσα στην Ραϊσα Κόντι και τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στην κουζίνα του σπιτιού όπου η νεαρή παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

«Τα έχω πει και στον Μήτσο εγώ! Εσύ τα μεταφέρεις λάθος. Γρηγόρη, στεναχωριέμαι πάρα πολύ που μεταφέρεις λόγια…. Άσε… Ξέρεις τι κάνεις, βάζεις τα πράγματα όπως τα θες» είπε η Ραϊσα προς τον Γρηγόρη και πρόσθεσε: «Πάρα πολύ τσαντίστηκα! Όχι, Γρηγόρη! Σε έπιασα, Γρηγόρη! Έλα, Γρηγόρη».

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας έκανε μια προσπάθεια να απαντήσει στην συμπαίκτρια του αλλά εκείνη συνέχισε με περισσότερη ένταση στη φωνή της.,

«Δεν έχω κανένα ύφος! Πες μου τι ύφος έχω; Τι ύφος έχω; Ρε πας καλά; Ποιος σε ψήφισε; Εγώ δεν είμαι προδότρια, Γρηγόρη! Εσύ δεν είσαι φίλος ρε, είσαι φίδι! Άντε ρε Γρηγόρη! Άντε ρε! Άντε τώρα! Άντε τώρα! Μη μασάς τα λόγια σου και μου λες» ανέφερε η Ραΐσα Κόντη.