Και το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Super Cup Βελγίου παίζουν στη θύρα σου…ασφαλώς στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα όπου το ταλέντο και η ποιότητα περισσεύουν. Η Jupiler Pro League, όπως είναι η επίσημη ονομασία του βελγικού πρωταθλήματος, προσφέρει κάθε εβδομάδα ανατροπές κι εκπλήξεις με παραδοσιακές ομάδες όπως η πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ, η φημισμένη Άντερλεχτ (34 πρωταθλήματα), η άλλοτε κραταιά Σταντάρ Λιέγης, η ομάδα-έκπληξη της Σαρλερουά και άλλες. Tο ελληνικό χρώμα δε λείπει ούτε από αυτήν τη διοργάνωση: ο Στέργος Μαρίνος αγωνίζεται με τα χρώματα της Σαρλερουά, o Γιώργος Βαγιαννίδης με τα χρώματα της Σιντ Τρουίντεν και ο Νίκος Καινούργιος στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Το πρωτάθλημα αποτελείται από 18 ομάδες και 34 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο. Στη συνέχεια, οι ομάδες θα αγωνιστούν στα play offs με αυτές που κατέλαβαν τις θέσεις 1 έως 4 να μάχονται, εκτός από τον τίτλο, για την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League για τη σεζόν 2021-22 ενώ οι ομάδες των θέσεων 5 έως 8 για τη συμμετοχή του πρώτου στα προκριματικά του UEFA Europa League. Το βελγικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική και στα κανάλια Novasports θα μεταδοθούν οι παρακάτω αναμετρήσεις.

  • Σάββατο 31/10, 19:30, Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ, Novasports1HD σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου
  • Σάββατο 31/10, 21:45, Κλαμπ Μπριζ-Μαλίν, Novasports24HD σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου
  • Κυριακή 1/11, 14:30 Άντερλεχτ-Αντβέρπ, Novasports24HD σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Στη 12η αγωνιστική  θα μεταδοθούν οι παρακάτω αναμετρήσεις:  Σιντ Τρουίντεν – Γκενκ (Σάββατο 7/11 21:45, Novasports4HD),  Αντβέρπ-Σταντάρ Λιέγης (Κυριακή 8/11 14:30, Novasports24HD) και  Γάνδη-Άντερλεχτ (Κυριακή 8/11 19:15, Novasports5HD)

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, τις  σημαντικότερες αναμετρήσεις του Βελγικού Κυπέλλου έως και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οι ομάδες της Jupiler Pro League συμμετέχουν στο κύπελλο από τη «Φάση των 32» που διεξάγεται στις 15-16 Δεκεμβρίου.

Τέλος, η έναρξη της επόμενης σεζόν σηματοδοτείται κάθε Αύγουστο με τη διεξαγωγή του Super Cup, μεταξύ της πρωταθλήτριας και της κυπελλούχου της χώρας, αγώνα που οι φίλαθλοι θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ασφαλώς μέσω των αθλητικών καναλιών της Nova.