ΣΚΑΪ και Mega θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα τους την ίδια εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιό και παρουσιάστρια και εκείνη από την πλευρά της έχει κάνει συζητήσεις και με τους δυο σταθμούς μέχρι να δει ποια πρόταση τελικά θα αποδεχθεί.

Ο λόγος για τη Μπέτυ Μαγγίρα η οποία επιβεβαίωσε μέσω των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τρίτης, πως και οι δυο σταθμοί της έχουν κάνει πρόταση.

«Κάνουμε διάφορες συζητήσεις αυτό τον καιρό σε διάφορα μέτωπα. Συζητήσεις γίνονται για το δεύτερο μισό της σεζόν αλλά το θέμα είναι ότι ουσία υπάρχει μόνο όταν καταλήξουν κάπου» ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα απαντώντας σε ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση από το Mega.

Όμως, η ηθοποιός και παρουσιάστρια επιβεβαίωσε και την πληροφορία πως συζητάει με το Mega για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου. «Για να το λες εσύ, και πάλι, κάτι θα ξέρεις! Γιατί εσείς τα μαθαίνετε πριν από εμάς! Δεν ξέρω ποιο πουλάκι σας τα λέει και από που τα βγάζετε αυτά τα λαβράκια. Θα έχετε δικούς σας, φαντάζομαι, μέσα» ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα.