Η πλάκα του Δημήτρη Πυργίδη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη «κόστισε» σε όλους τους συγκατοίκους του σπιτιού του «Big Brother» και φυσικά αποτέλεσε θέμα συζήτησης ακόμα και στο μεσημεριανό τραπέζι.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία στεναχωρήθηκε για τα αρνητικά σχόλια τα οποία ακούστηκαν για τον Δημήτρη Πυργίδη από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους προτίμησε να αποτραβηχτεί στο μπάνιο του σπιτιού και να φτιάξει τα μαλλιά της.

Στο τραπέζι και ενώ οι παίκτες έτρωγαν, η Σοφία Δανέζη αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα, τόνισε στους υπολοίπους πως: «αν το είχα κάνει εγώ, θα είχε γυρίσει ένα ολόκληρο σπίτι και θα με χτυπούσε στον τοίχο. Ο Μπένζι δυστυχώς είναι ένα παιδί που του έχουμε πει, εκατό χιλιάδες φορές να μην το κάνει και συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται χωρίς να έχει επίπτωση σε τίποτα».

Η συζήτηση συνεχιζόταν με τη Σοφία να αναφέρεται επί αρκετή ώρα στο θέμα.

Ακούγοντας τα σχόλια αυτά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βγήκε μαινόμενη από το μπάνιο και φωνάζοντας σημείωσε στη Σοφία Δανέζη πως ότι λέει είναι άκυρο, και πως αν εκείνη έκανε κάτι ανάλογο με αυτό του Δημήτρη Πυργίδη, κανένας συγκάτοικος δεν επρόκειτο να τη «χρεώσει».

Η ένταση ανάμεσα στις δυο εκρηκτικές συγκατοίκους γρήγορα… ξέφυγε  με την Άννα Μαρία να κατηγορεί τη Σοφία Δανέζη για τη φράση που έχει αναφέρει στο παρελθόν πως: «Όποιος είναι με την Άννα Μαρία είναι στόχος».

Η Σοφία Δανέζη θέλησε να μάθει πότε είπε κάτι τέτοιο. Στον καβγά τους, οι δυο παίκτριες θέλησαν να βάλουν τον Γρηγόρη ο οποίος προσπάθησε να μην εμπλακεί αλλά και οι δυο τον ρωτούσαν να πει τι ξέρει για το θέμα.

Η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο με τη Σοφία Δανέζη να βγαίνει εκτός εαυτού και ουρλιάζοντας να βρίζει και να φωνάζει ενώ στην συνέχεια θέλησε να αποχωρήσει από το σπίτι ενώ δεν δίστασε να ζητήσει από τον «Big Brother» να της καλέσει ένα ταξί.