Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης. Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε τον καλεσμένο της στο πλατό και τον οδήγησε στον καναπέ όπου είχαν οι δυο τους μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση.

«Σου μιλάω στον ενικό γιατί νιώθω μια αμεσότητα μαζί σου γιατί αυτό είναι κάτι που εκπέμπεις γενικότερα. Είσαι δεκτικός και σε σχόλια και σε κριτική;» ρώτησε η παρουσιάστρια τον καλεσμένο της.

«Είμαι, όταν αυτά είναι στοιχειοθετημένα. Εγώ το πρώτο πράγμα που έμαθα στη ζωή μου είναι η αλφάβητος. Άρα, έχουμε το Α και το Ω. Αν μια ιστορία δεν έχει Α και Ω, τη στιγμή που κάποιος θέλει είτε να τη διακωμωδήσει είτε να τη διανθίσει, δεν με ενδιαφέρει να ξεκινάει από τη μέση και κάτω και συνήθως ξεκινάμε από το Γ, οπότε αυτό δεν με αφορά. Αν όμως είναι στοιχειοθετημένη τη δέχομαι, είμαι ανοιχτός» αποκρίθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πρέπει να μιλάω σωστά ελληνικά με σένα γιατί μου είπαν ότι μιλάς πολύ σωστά ελληνικά» είπε με χιούμορ ο σχεδιαστής στην Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε: «Πρέπει να μιλάμε παρά πολύ καλά ελληνικά για να μη δώσουμε πάσα κακή αύριο ή μεθαύριο».

«Συνήθως τα πάνελ έχουν κάποιον που πρέπει να θάβει, πρέπει να είναι κακός, να είναι στριφνός» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στο ρόλο που πρόκειται να κρατήσει στη θεατρική παράσταση «Στο Κλουβί με τις Τρελές», ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Αυτό το εγχείρημα που κάνω τώρα, να κάνω act, το μελετώ και είναι σα να έχω πάει σχολείο. Θα δείξει ο βαθμός των καθηγητών στο τέλος και μετά του εάν θα βρω Πανεπιστήμιο ή Πολυτεχνείο ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα είμαι μαθητευόμενος».