Σε ρόλο παρουσιαστή θα δούμε στη μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Πορτοκάλογλου ο οποίος θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ μια νέα μουσική εκπομπή . Στο πλευρό του θα βρίσκεται η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο τραγουδιστές θα παρουσιάσουν μια νέα πρωτότυπη μουσική εκπομπή, με καλεσμένους από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, οι οποίοι μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις θα αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους.

Παράλληλα, στην εκπομπή θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.

Η ιδέα της εβδομαδιαίας εκπομπής, που δεν ακολουθεί κάποιο ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση juke box του Νίκου Πορτοκάλογλου.