Τις σκέψεις του για το κατά πόσο ο κορονοϊός επηρέασε τον χώρο του θεάτρου εξέφρασε ο Ορέστης Τζιόβας καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, το πρωί της Τετάρτης. «Το ευχάριστο και το εύκολο είναι στους χώρους που είναι μεγάλοι και με τα μέτρα ασφαλείας, το κοινό έρχεται σε ένα καλό νούμερο. Δηλαδή, το καλοκαιρινό θέατρο Λαμπέτη που είμαι εγώ τώρα, ήταν χωρητικότητας της τάξης των 400 ατόμων οπότε με τα μέτρα ασφαλείας έχει πάει στα 145 και φαντάζομαι ότι είναι ένας καλός αριθμός» ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός δέχθηκε ερώτηση και για την προσωπική του όμως αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θα απαντήσω σε τέτοια πράγματα. Θέλω να τα κρατήσω για εμένα. Αφήστε με. Είμαι πολύ καλά, σε πολύ καλή φάση της ζωής μου προσωπικά, εννοώντας, όχι στο κομμάτι το ερωτικό. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά, σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Το ερωτικό παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά όχι πολύ μεγάλο, παίζουν άλλα πιο μεγάλο ρόλο».

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί στην πετυχημένη σειρά του Ant1 το «Καφέ της Χαράς» και πως ήδη έχει κάνει τα γυρίσματα. «Έκανα δυο επεισόδια στο “Καφέ της Χαράς” και θα παίξουν ή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Είναι ένας ρόλος που συζητιέται πολύ το όνομα του στο έργο, ακούγεται το όνομα του αλλά η συμμετοχή του είναι μικρή» είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.