Αυτό το Σάββατο στο περιοδικό «Φαινόμενα», τα μυστικά της Αρκαδικής Σχολής, ψυχικοί κατάσκοποι, πώς χρησιμοποιήθηκαν στου σύγχρονους πολέμους. Πόσο αυθεντικό είναι το φιλμ της προσελήνωσης. Μαζί με το περιοδικό δώρο το πρώτο από τα έξι dvd της σειράς φάκελοι «Da Vinci». Ακόμη αποκτήστε το επόμενο cd της πολύτιμης συλλογής κλασσικής μουσικής Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής διαβάστε τις παγίδες του νέου μισθολογίου. Όλες οι αλλαγές στους μισθούς για δημόσιο, ΔΕΚΟ, στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας, δικαστικούς, γιατρούς του ΕΣΥ και καθηγητές.

Η μεγάλη ανατροπή.

Το ΠΑΣΟΚ χάνει από τον πρώτο γύρο την περιφέρεια Αττικής. Ποιοι εισηγούνται πρόωρες εκλογές. Εξελίξεις στην κεντροδεξιά. Τα σχέδια της Ντόρας και του Καρατζαφέρη για τριχοτόμηση της κεντροδεξιάς. Οι μυστικές συσκέψεις και ποια στελέχη συμμετέχουν.

Προσφορές: το πρώτο από τα τέσσερα cd με τα καλύτερα τραγούδια του Σπύρου Ζαγοραίου. Τα τραγούδια της νίκης, όλα τα τραγούδια που κράτησαν υψηλά το φρόνιμα των Ελλήνων στον πόλεμο του 1940. επετειακό cd.