Ήταν την περασμένη Παρασκευή (10/1) όταν η Μέγκι Ντρίο απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε». Μάλιστα, η απουσία της είχε προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία την «άδειασε» μέσα από την τηλεοπτικό αέρα.

«Κι εδώ η Μέγκι μας, κάποιες φορές δεν την βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από τη Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει και πολλές φορές δεν έρχεται. Κι εδώ είναι επαγγελματίες 30 χρόνια κι είναι εδώ στην ώρα τους πάντα, κάθε πρωί, με παιδιά και οικογένειες….» είχε πει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια για τη συνεργάτιδά της.

Το πρωί της Τρίτης η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε κανονικά στο πλατό της εκπομπής και μάλιστα θέλησε να απολογηθεί δημοσίως στην Κατερίνα Καινούργιου για τη διήμερη απουσία της.

«Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας», είπε αρχικά το νεαρό μοντέλο.

Και πρόσθεσε: «Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ».