Ξεκινάει σε λίγα λεπτά η ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε και αναρωτιέστε με ποια γευστική λιχουδιά θα τη συνοδεύσετε; Από 1η Οκτωβρίου στο Νovalifε, καθημερινά λίγο πριν από την ταινία των 21:00, η Μυρσίνη Λαμπράκη θα παρουσιάζει την εκπομπή «Cinemam», τη νέα γευστική πρόταση της Nova με μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών γεύσεων και ευφάνταστων συνταγών πάντα με… μια κινηματογραφική πινελιά.

Η έμπειρη σεφ με καταγωγή από την Κρήτη, θα ετοιμάζει νόστιμες, εύκολες και οικονομικές συνταγές που μπορούν να ετοιμαστούν μέσα σε 5 μόλις λεπτά, με υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι και στο ψυγείο. Βασικός στόχος της εκπομπής «Cinemam» είναι να παρουσιάζει πρωτότυπες ιδέες συνταγών, μέσα σ’ ένα μοντέρνο περιβάλλον, που να «συνοδεύουν» με τον πιο γευστικό τρόπο την αγαπημένη ταινία που προβάλλει το Novalifε.

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα concept της εκπομπής, για την οποία οι ταινίες αποτελούν πηγή έμπνευσης, στηρίζεται στη διάθεση των συντελεστών της να παρουσιάσουν στους συνδρομητές της Nova, εύκολες συνταγές, ανάλογες με την κάθε εποχή, που γίνονται με λίγα υλικά, συνταγές ιδιαίτερες για finger food, party food, αλλά και κλασικές σε μια άλλη εκδοχή τους για όλα τα γούστα.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη θα υποδέχεται συχνά διάσημους και μη καλεσμένους για να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της και να δοκιμάσουν παρέα τις αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές που θα ετοιμάζει. Τέλος, ακολουθώντας την τάση της εποχής που παντρεύει το φαγητό με τα κοκτέιλ, διάσημοι bartenders και mixologists θα δημιουργούν ευφάνταστα κοκτέιλ, προσφέροντας καινούριες απολαυστικές εμπειρίες.