Άκρως απολαυστικές και γεμάτες χιούμορ, ήταν οι απαντήσεις της παρουσιάστριας στις ερωτήσεις που της έκαναν με θέμα την ημέρα που θα μας «αποχαιρετήσει» από τούτον το κόσμο. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό «Nitro», η Πόπη Τσαπανίδου απαντάει στην ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να πεθάνει.
«Στον ύπνο μου. Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει χωρίς να το καταλάβω» δήλωσε.

Όσο για τα αντικείμενα που θα ήθελε να πάρει μαζί της εκεί που θα «πάει»; ««Το λάπτοπ μου. Μπαίνεις Skype από κει πάνω; Facebook έστω;»

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την κληρονομιά που αφήνει πίσω της, και της ζητήθηκε να κατανομάσει ποια πιστεύει η ίδια ότι είναι η μεγαλύτερη που θα αφήσει πίσω της. «Κάτι στεγαστικά, καταναλωτικά και πιστωτικές κάρτες. Χαρές που θα κάνουν οι κληρονόμοι μου!

Ποιος θα ήταν άραγε ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να αποχαιρετήσει;
«Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Θα φύγω νύχτα»

Σε περίπτωση που στον παράδεισο υπήρχαν εφημερίδες ο τίτλος που θα την εκνεύριζε αφάνταστα άμα τον διάβαζε θα ήταν «Στα φαρμακεία το χάπι της αθανασίας».

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε τις μεταφυσικές απορίες που έχει και ποιες από αυτές πιστεύει ότι θα απαντηθούν μετά το θάνατο της.  «Θα’ χω ανοίξει τα μάτια μου ΜΕΤΑ το θάνατό μου και με ρωτάς για μεταφυσική απορία; Μου λύθηκαν ΟΛΕΣ ήδη».