Η Μαρία Κίτσου, στο ρόλο της «Λενιώς» στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η πρωταγωνίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ρωτήθηκε για τα spoiler τα οποία έχουν διαρρεύσει και αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η «Λενιώ» θα μείνει έγκυος.

«Δεν ξέρω αν θα μείνει έγκυος η Λενιώ, αλήθεια. Ομερτά! Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο αίματος να μην πούμε τίποτα, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα γίνει. Τα επεισόδια μας τα δίνουν σιγά σιγά. Κάποια από τα spoiler που βγαίνουν και είναι αλήθεια βγαίνουν και κάποια που δεν είναι. Ας πούμε τώρα αυτό το spoiler για την Ελένη ότι μένει έγκυος, πρώτη φορά του ακούω» ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

Μιλώντας για την αποδοχή του κόσμου και την αγάπη που λαμβάνει, η ηθοποιός είπε: «Σε μία βόλτα που είχα πάει στην Ερμού, δεν μπορούσα να περάσω από τον κόσμο που με είχε σταματήσει. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει και πως τόσος κόσμος έχει καθηλωθεί και παρακολουθεί αυτή την ιστορία που την αγαπάμε πάρα πολύ».

Πώς νιώθει όμως η Μαρία Κίτσου κάθε φορά που παίρνει στα χέρια της το σενάριο; «Κάθε φορά που παίρνω στα χέρια μου το σενάριο, από την αγωνία τρώω τα νύχια μου» απάντησε γελώντας η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».