Από σήμερα στις 22.00 ξεκινούν στην ΕΤ1 οι εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με εκλεκτούς καλεσμένους, αλλά και με ζωντανές συνδέσεις από το Λονδίνο. Με όλα τα τελευταία νέα, πριν από την μάχη του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 18.00 στην εκπομπή «BIG BEN – BIG FOUR» όλο το ρεπορτάζ από την Νo2 arena στο Λονδίνο. Σε απευθείας μετάδοση, αλλά και σε υψηλή ανάλυση από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το σπουδαίο ημιτελικό, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου και θα ακολουθήσει η εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στις 22.00 θα μεταδοθεί ο δεύτερος ημιτελικός του ισπανικού μπάσκετ μεταξύ Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ θα ακολουθήσει εκπομπή με ρεπορτάζ και δηλώσεις από τα δύο ματς.

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 13.00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ και στη συνέχεια στις 15.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή «BIG BEN – BIG FOUR».

Την Κυριακή 12 Μαίου στις 18.00 όλα τα νέα πριν τον μικρό τελικό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1,αλλά και σε υψηλή ανάλυση από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD .

Στις 22.00 θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός απευθείας από την ΕΤ1 και σε high definition από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

Στις 24.00 θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ η «Αθλητική Κυριακή», με όλο το ρεπορτάζ από τον τελικό, αλλά και από την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.