Μπορεί η κανονική ομάδα του Ολυμπιακού να μην τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο οι Νέοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League Νέων, του NextGen Series.

Για την πρόκριση, οι «ερυθρόλευκοι» του Μπεν Στορκ θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ αγώνα τη βελγική Άντερλεχτ, την Πέμπτη 28/02 στις 19.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης.

Την προσπάθεια των παικτών, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι αποκλειστικά στη Nova.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Διονύση Στρούμπου.

Η Nova προβάλει τη διοργάνωση των Νέων, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, καθώς αποτελεί κίνητρο για τα νέα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό

Επιπλέον, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βρεθούν στο γήπεδο, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διανείμει εισιτήρια σε αθλητικούς συλλόγους και φορείς δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στα παιδιά να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».