H Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, θα μεταδώσει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ, από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτή την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου (19.30) από το ΝS1/NS1HD.

Οι «κίτρινοι», έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών τους, θα επιδιώξουν τη νίκη, προκειμένου να… ανασάνουν βαθμολογικά και παράλληλα να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο.

Από την άλλη πλευρά ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει το «τρίποντο» μέσα στο άντρο του «αιωνίου» αντιπάλου του για να επιστρέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να… πλήξει ακόμη περισσότερο το γόητρο του Άρη, ντουμπλάροντας τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

H Nova, για άλλη μια φορά, θα προσφέρει στους συνδρομητές της, ένα μεγάλο παιχνίδι, από το… καυτό «Κλ. Βικελίδης», το οποίο θα μεταδοθεί σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και κάλυψη του ρεπορτάζ από τους Παναγιώτη Στεφάνου, Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Αργυρόγλου

Εκτός όμως από το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, η 20η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαία ματς. Το Σάββατο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ σε έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα, ενώ στα Πηγάδα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Ξάνθη με τον Πλατανιά. Στη Τρίπολη ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τους Αρκάδες να θέλουν να εδραιωθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και τους «πράσινους» να επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια, ΟΦΗ – Κέρκυρα, Βέροια – Πανθρακικός και Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Το Σάββατο 02/02 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

• 17.15 ΑΕΚ – Πανιώνιος σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Βασιλείου από το NS2

• 17.15 Skoda Ξάνθη – Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS3

• 19.30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Τζουάννη από το NS2/NS2HD.

Την Κυριακή 03/02 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 15.00 ΟΦΗ – Κέρκυρα σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Σπύρου Δημολίτσα από το NS1

• 17.15 Βέροια – Πανθρακικός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Γιάννη Πάγκου και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το NS3

• 17.15 Ολυμπιακός – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Αποστόλη Λάμπου από το NS1/NS1HD

• 19.30 Άρης – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου, του Κωστή Μπότσαρη και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS1/NS1 HD

Σπουδαίες αναμετρήσεις και τη Δευτέρα

Την Δευτέρα 04/02, στις 19.30, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Γιάννη Φάκαρου από το NS1.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου
Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1 HD/ NS1με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού Άρης – ΠΑΟΚ, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1 HD/ NS1.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova , οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών.