Στην τελική ευθεία έχουν μπει στο My Style Rocks και ο χρόνος ξεκινάει να μετράει αντίστροφα για το μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας. Στο Gala της Κυριακής, που είχε ως θέμα την Ελληνική παράδοση, οι παίκτριες έβαλαν τα «παραδοσιακά» τους με σκοπό να εντυπωσιάσουν κριτική επιτροπή και συμπαίκτριες.

Άλλες τα κατάφεραν και άλλες όχι. Καλεσμένος στο Gala ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κάθισε για δεύτερη φορά στη θέση του γκεστ στην επιτροπή. Νικήτρια του συγκεκριμένου κόνσεπτ αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα, που εμπνεύστηκε το λουκ της από παραδοσιακή στολή της Σκοπέλου.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Ρόζα Κεντάλα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κωνσταντίνα Τράντου. Τα κορίτσια προστάτεψαν τη Ρόζα, ενώ αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Κωνσταντίνα (Κόννυ) Τράντου.

Ωστόσο, η Κόννυ δεν είναι η μόνη που αποτελεί παρελθόν από το My Style Rocks. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε στην έναρξη πως η Νατάσα Βελιανίτη δεν θα συνεχίσει στο show. «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Νατασα Βελιανίτη δεν θα συνεχίσει στην παρέα του My style rocks. Εμείς πραγματικά της ευχόμαστε τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.