Μη χάσετε σήμερα με το XΡΗΜΑ plus θέματα που θα συζητηθούν…

ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ «ΖΑΡΙΑ»

Που θα κριθεί η ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης για τα μέτρα, η οποία θα καθορίσει την πορεία της κυβέρνησης και της χώρας.

Μέχρι την τελευταία στιγμή Μαξίμου και Ιπποκράτους μετράνε «κουκιά» για να περάσουν το πακέτο χωρίς τη ΔΗΜ.ΑΡ. Το 154 «μαγικός αριθμός» για την κυβερνητική πλειοψηφία. Τι σχεδιάζει ο Σαμαράς για την επόμενη μέρα της έγκρισης των μέτρων. Αρχή του τέλους για το ΠΑΣΟΚ η μετωπική στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, μετά την «ανταρσία» της περασμένης Τετάρτης.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!

Στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου η σκληρή αντιπαράθεση Γερμανίας-ΔΝΤ για νέο «κούρεμα». Στροφή της Αθήνας: Με… «κατάμαυρες», νέες προβλέψεις θέτει το Βερολίνο προ των ευθυνών του. Σοβαρούς κινδύνους εγκυμονεί η επιμονή των Γερμανών για «λύση» με ημίμετρα: ανησυχία στις αγορές, «παγωμένοι» οι ξένοι επενδυτές, απειλή για τις ιδιωτικοποιήσεις…

ΠΕΝΤΕ «ΒΟΜΒΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Από πέντε νάρκες, οι οποίες απειλούν να το εκτροχιάσουν εντελώς, κινδυνεύει το αναθεωρημένο Δημοσιονομικό Πλαίσιο Στρατηγικής 2012-2016, το οποίο όπως και τα δύο προηγούμενα έχει συνταχθεί με βάση υπεραισιόδοξα σενάρια και σχέδια επί χάρτου, τόσο της Ελλάδας όσο και της Τρόικας. Ανάπτυξη, ανεργία, χρέος και «άσπρη τρύπα» οι σημαντικότερες απειλές.

Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι αμερικανικές εκλογές πλησιάζουν και μετά την ολοκλήρωσή τους θα αποκαλυφθεί το πραγματικό σχέδιο για την Ελλάδα και ο χρόνος που είναι διατεθειμένες οι μεγάλες οικονομικές δυνάμεις να μας δώσουν. Pimco: Εάν θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ, να αποφασίσουν διαγραφή του επίσημου χρέους!

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΜΥΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ
Καίρια παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη αποδέχθηκε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς με απόφαση του υπουργείου δίδεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους να αμφισβητούν τα τεκμήρια διαβίωσης και την αντίστοιχη μείωση του φόρου εισοδήματος. Ο φορολογούμενος μπορεί να αμφισβητήσει τα τεκμήρια, επικαλούμενος πραγματικά γεγονότα ή στοιχεία.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Τι κερδίζουν και τι χάνουν από τη διαπραγμάτευση για την ανακεφαλαιοποίηση, ποια «κέρδη» περιμένουν από τα παζάρια της τελευταίας στιγμής. Γιατί κατέρρευσαν οι μετοχές των τραπεζών και γιατί χρειάζονται ένα νέο ράλι έως το τέλος Μαρτίου 2013…