Την αναστολή της κυκλοφορίας της έντυπης έκδοσής της ανακοίνωσε σήμερα η εφημερίδα «Το Χωνί», αποχαιρετώντας με το σημερινό της πρωτοσέλιδο τους αναγνώστες της.

Με τίτλο «Bella Ciao», το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρει τα εξής:

«Αυτό που κρατάτε είναι το τελευταίο μας φύλλο. Το ΧΩΝΙ κλείνει με ικανοποίηση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που συντελέσθηκε στη χώρα, υπερήφανο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου για τον οποίο αγωνίστηκε (την έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια), δικαιωμένο για τις επιλογές του. Κλείνει σε κοινωνικές συνθήκες, που καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες που επικρατούσαν όταν γεννήθηκε. Και το κυριότερο, κλείνει με τους δημοσιογράφους του να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, ότι αγωνίστηκαν όσο καλύτερα και περισσότερο μπορούσαν πάντα υπέρ του λαού, κόντρα στο διαπλεκόμενο σύστημα και την καθοδηγούμενη παραπληροφόρηση των μιντιαρχών. Η μάχη συνεχίζεται από το www.toxwni.gr. Πιο δυνατά, πιο πωρωμένα!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.