Η αγωνία «χτυπάει» κόκκινο στο τελευταίο επεισόδιο –για τη σεζόν- της «Ονειροπαγίδας». Η πετυχημένη κομεντί του ANT1 ολοκληρώνεται μεθαύριο Τετάρτη 2 Ιουνίου αφήνοντας δυο μεγάλα ερωτηματικά, την ίδια ώρα που οι δυο πρωταγωνιστές, Μαρία Σολωμού και Γιώργος Καραμίχος τραβούν διαφορετικές πορείες.

Ύστερα από έναν καβγά λοιπόν, η Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) και ο Πέτρος (Γιώργος Καραμίχος) χωρίζουν. Η αγωνία όμως δεν σταματά εδώ, αφού η Κατερίνα πέφτει θύμα απαγωγής ενώ τον Πέτρο τον χτυπάει μια διερχόμενη μηχανή, έξω από το κτίριο του περιοδικού «Estella». Το ερώτημα που δημιουργείται βέβαια είναι αν το ατύχημα είναι τυχαίο ή οργανωμένο. Η απάντηση θα δοθεί την επόμενη σεζόν στο Β’ κύκλο.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την πορεία της σειράς. Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Η “Ονειροπαγίδα” ξεκίνησε Ιανουάριο και παρόλο που απέναντί της είχε πολλές φορές ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και προγράμματα που είχαν ήδη από τον Οκτώβριο το κοινό τους, κατάφερε να σταθεί στο ύψος της και να αποκτήσει φαν» λέει η δημιουργός της σειράς Τίνα Καμπίτση και προσθέτει: «Eπιπλέον, η σειρά πήρε πολύ καλές κριτικές, συνεχίζει και του χρόνου και δεν βασίστηκε σε ξένο φορμάτ. Το βασικότερο όμως είναι ότι όπως το έγραψα έτσι βγήκε. Ξέρετε, δεν μπορείς να δεις το ίδιο όνειρο με έναν άλλο άνθρωπο. Αλλά κι όμως, σε μας αυτό συνέβη».

Αποχωρήσεις – Νέες αφίξεις

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Λίλη Τσεσματζόγλου και ο Αλμπέρτο Φάις, Μύριαν και Άγγελος αντίστοιχα, ύστερα από το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν θα αποχωρήσουν. Επίσης, και ο Πέτρος Λαγούτης (Μίλτος) φεύγει από τη σειρά, ενώ θα προστεθούν τρία καινούρια πρόσωπα, δυο άντρες και μια γυναίκα.