Ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama» του ΣΚΑϊ με την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά στατιστικά του πρώην συμπαίκτη του στους Μαχητές, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Ο Μάριος είναι δεύτερος σε νίκες μετά τον Ντάνο και ο μάνατζερ ράγκμπι έκανε μία πρόβλεψη πως θα είναι και ο νικητής του παιχνιδιού.

«Νομίζω πως ο Μάριος Πρίαμος θα φτάσει στον τελικό, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει πάθος και κάνει focus στο παιχνίδι. Ξεχνάει τα πάντα και αγωνίζεται με όλο του το πάθος». Και συνέχισε αναφέροντας πως «αυτό που πρέπει να προσέξει είναι η ένταση του στον πάγκο. Είτε όταν προσπαθεί να εμψυχώσει κάποιον είτε όταν λέει την άποψη του είναι πολύ έντονος και δεν το χρειάζεται αυτό».

Συνέχισε αναλύοντας το σκεπτικό του: «Νομίζω ότι πρέπει να διαχειριστεί αυτό το κομμάτι γιατί είναι πολύ καλό παιδί αλλά νομίζει πως επειδή έχει αλλάξει λόγω ατυχήματος ο σωματότυπός του ότι δεν είναι αποδεκτός στο κοινό πια» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ θα τον συμβούλευα να χαλαρώσει γιατί έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίχτης δεν χρειάζεται να βγάζεις υπερβολική ένταση γιατί βγάζεις έναν εαυτό που δεν είσαι εσύ».