Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε τις ενστάσεις του για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στο Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός. Παράλληλα, ο υπ. Άμυνας εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσον ο επιχειρηματίες θα περάσει τους ελέγχους Πόθεν Έσχες.

«Ο κ. Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας. Αν αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο Πόθεν Έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το αν προτίθεται να παραιτηθεί, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος ή ο κ. Μητσοτάκης. Εγώ ότι είχα να πω το είπα δημόσια» και πρόσθεσε «δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Καλογρίτσα και το γεγονός ότι είμαστε κουμπάροι είναι ένας λόγος παραπάνω που δεν μου επιτρέπεται να μείνω αμίλητος».